Subscribe:

Labels

Slide Show

  • Stok Kambing

    Ramadhan datang kembali selepas hampir setahun berpisah. Bersama-samalah kita mendapatkan manfaat dan maghfirah di sepanjang bulan yang penuh barakah ini. Kami juga mengucapkan Selamat Berpuasa dan semoga sama-sama beroleh manfaat sepanjang bulan ini.

  • Stok Kambing

    Kambing feral yang menjadi pilihan utama pelanggan untuk ibadah aqiqah kerana rangka yang besar dan isi yang banyak. Sesuai untuk dimasak kari, kurma, sup mahupun kuzi..Pilih kami untuk memasak masakan pilihan anda.. Pasti puas hati!

  • Stok Biri-Biri

    Biri-biri juga menjadi pilihan berbanding feral kerana ada yang mengatakan dagingnya lebih sedap berbanding feral. Fenomena kambing golek menjadikan biri-biri pilihan utama kerana struktur daging yang padat dan lembut. JOM GOLEK dengan kami..

Tuesday, June 17, 2014

Kambing Aqiqah Murah Ramadhan 2014

KAMBING AQIQAH MURAH SAIZ BESAR ( FERAL DAN MERINO GOLEK KEMBALI!! )

Menjelang puasa yang bakal menjelma ini, kami juga telah menambah stok yang ada di kandang bagi menampung permintaan di sepanjang bulan puasa ini. Kebanyakan orang bertanya bulan puasa ni macam mane nak buat aqiqah pada kami. Kami mencadangkan agar kambing yang sudah di masak dihidangkan sekali semasa berbuka puasa terutamanya di masjid, surau, rumah anak yatim atau maahad tahfiz. Kita dapat berkongsi rezeki sempena aqiqah dan juga mendapat pahala memberi makan orang berpuasa yang besar ganjarannya apatah lagi di bulan yang mulia ini. 





Stok kambing dan biri-biri aqiqah yang masuk kali ni memang confirm cantik dan bulat-bulat. Jemput datang ke kandang untuk tengok dan pilih sendiri kambing aqiqah anak anda.

BIRI-BIRI RM800 (hidup)
FERAL RMXXX (daging dapat 17-20kg / market RM900 ke atas)<--habis habis--="">
(**SEMBELIH LAPAH +RM50 | CASH & CARRY SAHAJA)
(** TIADA PENGHANTARAN)

PAKEJ EKONOMI GOLEK (RM1250.00)
+ Seekor biri-biri aqiqah (berat 35-40kg)
+ Garlic bread, Mint Sauce, Pepper Sauce dan Salad
+ Anggaran tetamu 70 orang tetamu
+ Termasuk penghantaran 

PAKEJ EKONOMI (RM1050.00)
+ Seekor kambing (berat 30-35kg)
+ Masak kari/ kurma/ sup (lauk sahaja)
+ Masak kuzi tambah extra RM50
+ Anggaran tetamu 70-90 orang tetamu
+ Termasuk penghantaran 

(Call | Wasapps | Viber | WeChat | Line)
 013-222 7269 BAHAR



Tuesday, June 3, 2014

Kambing Aqiqah Murah Cuti Sekolah Mei 2014 (RESTOCK)

KAMBING AQIQAH MURAH SAIZ BESAR ( FERAL DAN MERINO GOLEK KEMBALI!! )
Memandangkan musim cuti sekolah yang masih panjang dan permintaan pelanggan yang memberangsangkan, kami KM Farm menambah stok yang sedia ada untuk memenuhi permintaan pelanggan yang kami hargai. Kali ini stok yang masuk memang lebih besar daripada stok sebelum ini. Tapi kami pastikan pelanggan puas hati dengan deal kami yang tak mampu ditolak kerana harga dan saiz yang kami bagi pasti tiada di kandang lain. Deal je dengan kami.. Tiada helah dan tipu daya marketing yang berbelit-belit...Kami jamin setiap kambing dan biri-biri aqiqah cukup umur dan saiz yang membuat pelanggan seronok..

Tengok bulat dan besar feral ni..kami offer RM750 seekor..harga mustahil masa peak season macam ni..kami berani offer sebab kami support daripada pelanggan kami..
Ni biri-biri merino..tgk bulat-bulat je yang kami amik..confirm senyum customer datang utk sembelih..kami pun gembira bile customer gembira..

BIRI-BIRI RM700 (hidup)
FERAL RM7XX (hidup)
(**SEMBELIH LAPAH +RM50 | CASH & CARRY SAHAJA)
(** TIADA PENGHANTARAN)
Call | Wasapps | Viber | WeChat | Line)
 013-222 7269 BAHAR